Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

 

Banki átutalás(előreutalás) esetén: A szállítási költség 9999 Ft megrendelés alatt 999 Ft, 9999 Ft megrendelés felett 0 Ft.

Barion bankkártyás fizetés esetén: A szállítási költség 9999 Ft megrendelés alatt 999 Ft, 9999 Ft megrendelés felett 0 Ft.

GLS csomagpontra való szállítás esetén: A szállítási költség 9999 Ft megrendelés alatt 999 Ft, 9999 Ft megrendelés felett 0 Ft.

Utánvét esetén: A szállítási költség 9999 Ft megrendelés alatt 1290 Ft, 9999 Ft megrendelés felett 0 Ft.

Házhozszállítás Sárospatakon: Ingyenes

Szállítási idő: 1-3 munkanap (általában 1 munkanap, hogy egy hajszálat se veszítsen! wink).

  • Házhozszállítás (GLS futárszolgálattal)
  • GLS csomagponton történő személyes átvétel
  • Házhozszállítás Sárospatakon

Fizetési módok:

  • Banki átutalás - (megrendelése leadásakor e-mailben értesítjük, hogy rendelése "függő állapot"-ba került, amint megérkezik bankszámlánkra az átutalt összeg, rendelését aktiváljuk, és e-mailben minden szükséges további információt közlünk Önnel). A Felhasználó a megrendelt termékek ellenértékét a visszaigazoló e-mailben található bankszámlára 3 napon belül köteles átutalni. Az összeg Szolgáltató bankszámláján történő jóváírását követően a Felhasználó jogosult a termék (-ek) általa meghatározott módon történő átvételére.

  • Barion bankkártyás fizetés - A Felhasználónak lehetősége van a rendelés összértékét online, bankkártyával fizetni a Szolgáltató által igénybe vett pénzügyi szolgáltató biztonságos fizetési rendszerén keresztül.

  • Fizetés egy Ön által kiválasztott GLS csomagponton - átvételi helyen (a megérkezett bontatlan, sértetlen csomag ellenértékét készpénzben vagy bankkártyával tudja kifizetni. A bankkártyás fizetési lehetőségéről az adott átvételi ponton előre tájékozódnia kell.)

  • Utánvét - (készpénzes fizetés házhozszállítás esetén, a küldemény átvételekor a GLS futárszolgálat munkatársának). Amennyiben a megrendelt termék futárszolgálattal kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a Felhasználó a megrendelés végösszegét a futárnak teljesítse készpénzben a megrendelt termék (-ek) átvételekor. (+368Ft)

Keresés