Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Selective Hajhullás Elleni Csomag

Selective Hajhullás Elleni Csomag: Selective Sampon + Selective Ampulla

Használat menete:

1. Sampon: A haj hosszától függően 1/2-1 diónyi mennyiséget használj. A terméket benedvesített fejbőrre vidd fel! Masszírozd be a fejbőrbe és várj néhány percet mielőtt alaposan leöblítenéd! Ismételd meg a lépést. Folytasd a hajhullás elleni kezeléssel! A legoptimálisabb eredmény eléréséhez a rendszeres használatot javasoljuk.

2. Ampulla: Oszlasd el egyenletesen 1db ampulla tartalmát a tiszta fejbőrön! A masszírozáshoz helyezd a tenyeredet a halántékodhoz és széles, körkörös mozdulatokkal haladj végig a teljes hátsó és oldalsó részen, egészen a fejtetőig! Masszírozás közben végezz szorító-kiengedő mozdulatokat!

A kezelést zárd a fejbőr gyors, csipkedő mozdulatokkal történő masszírozásával! Ismételd meg az eljárást legalább háromszor! Öblítés nélkül folytasd a kívánt frizura kialakításával..

Az optimális eredmény eléréséhez egy-egy kúrához 24 ampulla (2 doboz!) használatát javasoljuk, heti 1-3 ampulla felhasználásával annak függvényében, hogy éppen mennyire intenzív kúrát alkalmazunk. A kezelést évente két alkalommal meg kell ismételni!

Selective Hajhullás Elleni Csomag

Összesen: 23.309 Ft
helyett 22.145 Ft
Kedvezmény: 5%

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.

Keresés