Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kemon Hajhullás Elleni Csomag

Kemon Hajhullás Elleni Csomag Hajhullásra: Kemon Liding Energy Sampon + Kemon Liding Energy Treatment Energizáló Hajpakolás + Kemon Liding Energy Lotion Kezelés

Használat menete:

1. Sampon: A haj hosszától függően 1/2-1 diónyi mennyiséget használjon. Vigyük fel a nedves hajra. Masszírozzuk be alaposan, majd öblítsük ki. Ismételjük meg a műveletet.

2. Pakolás: Kenje fel a fejbőrre és a hajra, hagyja hatni néhány percig, majd alaposan öblítse le.

3. Ampulla: Oszlassa el egyenletesen 1db ampulla tartalmát a tiszta fejbőrön! A masszírozáshoz helyezze a tenyerét a halántékához és széles, körkörös mozdulatokkal haladjon végig a teljes hátsó és oldalsó részen, egészen a fejtetőig! Masszírozás közben végezzen szorító-kiengedő mozdulatokat!

A kezelést zárja a fejbőr gyors, csipkedő mozdulatokkal történő masszírozásával! Ismételje meg az eljárást legalább háromszor! Öblítés nélkül folytassa a kívánt frizura kialakításával.

Az optimális eredmény eléréséhez egy-egy kúrához 24 ampulla (2 doboz!) használatát javasoljuk, heti 1-3 ampulla felhasználásával annak függvényében, hogy éppen mennyire intenzív kúrát alkalmazunk. A kezelést évente két alkalommal meg kell ismételni!

Kemon Hajhullás Elleni Csomag

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.

Keresés